2-0 La Ligas 8:e krona reser sig, obesegrad på 5 matcher och uppflyttad till tredje plats, vilket knyter Barcelona

Comments · 217 Views

Det nyuppflyttade Matchtröjor Fotboll laget Alaves, rankad 14:e före matchen, inledde den 6:e omgången av La Liga. Alaves spelade på sin hemmaplan mot Athletic Bilbao, den 8-faldiga La Liga-mästaren och rankad 4:e före matchen.
Innan matchen hade Athletic Bilbao förblivit obesegrad i 4 matcher i rad i alla tävlingar, medan Alaves inte var lika bra som Athletic Bilbao med 2 segrar och 2 förluster på de senaste 4 matcherna i alla tävlingar.Fotbollströja barn   De två lagen mötte Bilbao i de senaste 3 matcher. Athletic Bilbao har övertaget med 1 vinst och 2 oavgjorda. På pappret är Athletic Bilbao starkare än Alaves. Därför trodde mer än 69 % av fansen före matchen att det besökande Athletic Bilbao-laget kunde vinna från Alaves. laget fick 3 poäng.
I den 19:e minuten skickade Besga en underbar passning, och Williams nådde på egen hand till höger sida av straffområdet och avlossade lugnt ett lågt skott för att hjälpa Athletic Bilbao att ta ledningen.
I den 76:e minuten skickade Billiga Fotbollströjor Williams en underbar passning från en omvänd triangel, och Sanchet mötte bollen högst upp i bågen och avlossade ett ilsket skott för att hjälpa det gästande laget att säkra segern.
Till slut besegrade det gästande Athletic Bilbao-laget Alaves som de ville och inledde två raka ligasegrar och fem obesegrade matcher i rad i alla tävlingar. Men Alaves åkte på två raka förluster och slutade direkt efter matchen. Atlético de Albao gick om Girona och flyttade upp till tredje plats med 13 poäng.Samtidigt var de lika med andraplacerade Barcelona i poäng, och var bara 2 poäng bakom Real Madrid i toppen av listan.