Spännande natt i fotboll: Barca vinner

Comments · 53 Views

Matchtröjor FotboI 23-matchen i Saudiarabien kommer Riyadh Crescent att besöka Riyadh Athletic. Brahis självmål gav Riyadh en poäng i andra halvlek, och sedan gjorde Neves en straff för det nya Riyadh-laget. Sedan tog Michael ytterligare en poäng för det nya Riyadh-laget, och på stopptid I ​​det här skedet gjorde Mitrovics mål en seger för Riyadh Crescent och Riyadh Crescent besegrade motståndaren med 3:1. Riyadh Crescent har vunnit 27 raka matcher och satt rekord för raka segrar i fotbollshistorien. Moussa gjorde mål i Jeddah i första halvlek Alex gjorde mål för Akodo i andra halvlek Haji gjorde mål i 84:e minuten Jeddah United besegrade Akodo med 2-1 Även om Benzema skadad frånvaro. I den 25:e omgången av Stuttgarts match mot Union Berlin gav Gilasis mål i första halvlek Stuttgart den första segern.Billiga FotbollströjorSedan gjorde Frisch ytterligare ett mål i andra halvlek.Stuttgart besegrade Union Berlin med 2:0. I nästa omgång av 28 spelar Napoli en match i Turin. Neapel öppnade målskyttet i andra halvlek. Neapel öppnade målskyttet i andra halvlek. Sanabria utjämnade matchen för Turin 3 minuter senare. Neapel och Turin skakade hand med varandra 1:1. Barcelona spelade mot Mallorca i den spanska ligan i den 28:e minuten. Ett mål från Yamal i den 74:e minuten gav Barcelona poäng. Därefter gjorde inget av lagen. Till slut reste sig Barcelona efter att Mallorca besegrat Girona med 1-0. Kom till andra plats. Nice, mästaren i den franska ligan,Fotbollströja barn besöker Montpellier i den 25:e omgången av Ligue 1. Todibo öppnade målskyttet för bortalaget med ett mål i första halvlek, och sedan drog Boga tillbaka ett för hemmalaget.Savaniers straffspark innan halvtid gav bortalaget ledningen igen, men förlorade med 1-2 i Nice. Efter Montpellier vann de igen.