1-1! 1-0! Noč veselja in žalosti

Comments · 103 Views

1-1! 1-0! Noč veselja in žalosti

Nogometni dresi za otroke Nocoj je v nogometu več različnih ekip in vsak ima svoje radosti in žalosti. Napoli, branilec naslova, bo igral tekmo proti Torinu. V prvem krogu tekme je Neapelj proti nasprotniku izgubil z 0:3, tako da se je Neapelj želel maščevati za preteklo ponižanje. Neapelj je torej iztržil le remi in ne zmagal. Na tej tekmi je imel Neapelj kar nekaj lepih priložnosti za zadetek, a jih Osimhen in Kvaratschlija žal nista uspela pretvoriti v zadetek. Neapelj je zabil gol v 61. minuti prvega polčasa! Mario Rui je žogo odpeljal čez levo stran, Kvaratskhelia pa je zmanjšal in nadaljeval z lopato ter žogo poslal v mrežo! Ta gol je prekinil zastoj! Vendar veselje Neaplja ni trajalo dolgo. Sanafria je 3 minute pozneje dosegel čudovit strel od glave,Poceni otroški Nogometni dresi kompleti kar je bilo neverjetno! Spet sta stala skupaj. Na koncu se je Neapelj v Torinu preobrnil in izenačil na 1:1, a se vseeno ni uspel maščevati. Čeprav v zadnjih 5 krogih Premier lige Neapelj ni izgubil trikrat in je izgubil šest točk.
V Španiji se bo Barcelona v domačem kraju pomerila z Mallorco. Barcelona je bila veliko močnejša od njih in že od začetka tekme je začela kontrolirati Barcelonin nogomet. Enajstmetrovko, ki jo je izvedel Raphinha, je zapravil Gundogan in zapravil odlično priložnost za zadetek. Po tekmi Rafinha zaradi poškodbe ni mogel nadaljevati tekme in je bil zamenjan. Barcelona ima težave s številnimi poškodbami. De Jong in Pedri sta poškodovana, prav tako Rafinha. Brez nekaterih pomembnih igralcev bo Barcelona zagotovo močno prizadeta v naslednjih tekmah. V prvem polčasu Barcelona še ni uspela prebiti nasprotnikovih vrat.
Vrata Felixa je silovit streljal Yamal in zadel vratnico, močan strel Gundogana pa je nasprotnikov vratar odbil. Xavi se je spet lotil Lewandowskega in Roqueja in videti je bilo, kot da je v napadu. Na koncu je naredil dobro spremembo. Lewandowski je bil zamenjan v 73. minuti in dosegel zmagoviti gol Yamala! Ta zadetek je bil dosežen izključno zaradi lastne moči Yamala, ki je streljal zelo dobro in žogo zadel naravnost v kot vrat.https://www.nogometnidresiotroke.com/ Barcelona je dosegla gol! Tekma se je končala z 1:0, Barcelona pa je dosegla komaj 3 točke. Barcelona je pred Girono na drugem mestu z 61 točkami in je ločena od Real Madrida s 66 točkami.

Comments