3-1 Bayern blev galen, obesegrade på 8 omgångar och gick om Dortmund för att flytta till andra plats

Comments · 233 Views

Matchtröjor Fotboll Mainz, som var rankad tvåa från botten innan matchen, inledde den åttonde omgången av Bundesliga.Mainz var på sin hemma-PK mot Bayern, som var rankad fyra före matchen.
Innan matchen hade Mainz varit segerlös i 7 ligamatcher i rad, medan Bayern hade vunnit 2 raka segrar i alla tävlingar och förblev obesegrade i 7 ligamatcher i rad. Det kan ses att Bayerns kondition är mycket bättre än Mainz. . Fotbollströja barn Men förra gången de två sidorna möttes besegrade Mainz Bayern, så denna kampanj är en revanschkamp för Bayern mot Mainz. Eftersom Bayerns pappersstyrka är mycket starkare än Mainz, trodde mindre än 12 % av fansen före matchen att Mainz, som spelar hemma, kunde störta Bayern.
För Mainz-laget som spelade hemma började Barreiro med Lee Zaicheng, Arok, Kac och andra starka spelare. Billiga Fotbollströjor För Bayern-laget gick Musiala ihop med Koeman, Kimmich, Kane, Goretzka och Kim Min-jae. I väntan på att Titans ska börja tillsammans.
I den 12:e minuten passade Sane bollen och Koeman tog ledningen för att hjälpa Bayern att ta ledningen.
I den 17:e minuten passade Goretzka bollen och Kane hjälpte Bayern att utöka sin ledning.
I den 44:e minuten passade Gruda bollen och Kach hjälpte hemmalaget att få tillbaka ett mål.
I den 58:e minuten passade Musiala bollen och Goretzka hjälpte Bayern att återta en 2-målsledning.
Till slut uppnådde https://www.fotbolltrojorse.com/Bayern-laget som gäst sin revanschönska genom att besegra Mainz. Samtidigt vann Bayern 3 raka segrar i alla tävlingar och förblev obesegrade i 8 ligaomgångar i rad. Bayern gick om Dortmund med 20 poäng direkt efter matchen. Det steg till tredje plats och var bara 1 poäng bakom andraplatsen Stuttgart och 2 poäng bakom förstaplatsen Leverkusen.