zbiralec nazivov! Lionel Messi znova piše zgodovino

Comments · 47 Views

zbiralec nazivov! Lionel Messi znova piše zgodovino

Nogometni dresi za otroke Lionel Messi (36) je osvojil svoj prvi naslov Inter Miami po enajstmetrovkah proti Nashville SC. Argentinec je s svojim 44. poklicnim naslovom izenačil rekord Danija Alvesa (40) in zdaj lahko postane edini vodilni.
Spet je bil Messi tisti, ki je začel zadetek in dosegel svoj deseti gol v sedmih tekmah ligaškega pokala ter končal turnir kot najboljši strelec in najboljši igralec.Poceni otroški Nogometni dresi kompleti  V drugem polčasu pa je v igro vstopil Mukhtars Nashville in v 57. minuti Fafa Picault dosegel izenačenje.
Ker v nadaljevanju tekme ni bilo več doseženih zadetkov, sta morali obe ekipi v loterijo streljanja enajstmetrovk, kjer je bil boljši Inter Miami in zmagal z 11:10 po enajstmetrovkah.
S to zmago in naslovom so se uresničile sanje lastniku Davidu Beckhamu (48), z glavnimi zvezdniki Messijem, Sergiom Busquetsom (35) in Jordijem Albo (34) je Anglež poleti pripeljal tri mednarodne vrhunske zvezdnike, https://www.nogometnidresiotroke.com/odkar je Projekt Inter Miami še ni zaživel po pričakovanjih.
S temi tremi igralci in predvsem po zaslugi 36-letnega Argentinca je Inter Miami pospešil ligaški pokal in na koncu skočil prvi naslov v zgodovini kluba.
Za samega Lionela Messija je bil to 44. naslov v karieri - 35 z Barcelono, tri s PSG, pet z Argentino in en z Inter Miamijem - s čimer se je izenačil z nekdanjim soigralcem Danijem Alvesom.
Vendar lakota 36-letnika po naslovu s to zmago še ni potešena in Inter Miami bo kmalu ponudil naslednjo priložnost za naslov. https://www.nogometnidresiotroke.com/Klub Beckham se v polfinalu odprtega pokala ZDA sreča s Cincinnatijem in zmaga bi ga lahko popeljala v finale, ki bo na sporedu septembra.
Lionel Messi se želi še naprej boriti za vse naslove, tako na klubski kot reprezentančni ravni, njegovemu naskoku na pokal pa ni videti konca

Comments