Domača majica Sheffield United 2023-24

Comments · 490 Views

Domača majica Sheffield United 2023-24

Nogometni dresi za otroke Pod sloganom "Steel City, Rising" je Erreà združil roke z angleškim klubom Sheffield United (Sheffield United), da bi skupaj predstavil novi domači dres ekipe za sezono 2023-24. Nov dres ne kaže le ponovnega junaškega nastopa kluba v Premier ligi, ampak tudi simbolizira preobrazbo Sheffielda iz mesta, ki temelji na proizvodnji jekla, v mesto, ki slovi po ustvarjalnosti, umetnosti,Poceni otroški Nogometni dresi kompleti  tehnologiji in glasbi.
V novi sezoni je ikonični rdeči dres okrašen z dvema osupljivima belima širokima črtama, ki zajemata bistvo bogate industrijske zgodovine Sheffielda, spoštovanje dediščini jeklarske industrije mesta in domačemu dresu kluba v letih 1997–99. Seveda dizajn odraža tudi barvito sedanjost in svetlo prihodnost Sheffielda kot živahnega ustvarjalnega in kulturnega središča.
Tematski dogodek ob izdaji »Steel City,https://www.nogometnidresiotroke.com/ Sudden Rise« uteleša duh nenehnega prilagajanja in nenehnega napredovanja ter odlično združuje prihajajočo pot ekipe v Premier League s preobrazbo mesta. Praznuje zlitje tradicije in modernosti ter poudarja odločenost kluba, da doseže nove višine, hkrati pa sprejema razvijajočo se identiteto Sheffielda.
Domača oprema za Premier League 2023-24 dokazuje predanost kluba odličnosti na igrišču in izven njega. Živahno rdeč dres pooseblja moč in strast ekipe, dve široki beli črti pa simbolizirata enotnost in odločnost. https://www.nogometnidresiotroke.com/Črno-bel ovratnik in manšete dodajo pridih elegance in predstavljajo mešanico starega in novega na Sheffield's Revival Road.
Moto kluba in mladinskega sistema treninga je vgraviran na ovratniku dresa - "Out Run. Out Fight. Out Play.", ki ljudi spominja na neomajno predanost in tekmovalni duh ekipe. Ko igralci oblečejo nov dres, nosijo željo kluba in mesta po vzponu.

Comments