Martin Odegaard je osvojil srca navijačev Arsenala

Comments · 533 Views

Martin Odegaard je osvojil srca navijačev Arsenala

Arsenal se je vrnil.Nogometni dresi za otrokeTopničarji so bili v boju za naslov prvaka Premier lige do tik pred koncem sezone in se prvič po eri Arsena Wengerja uvrstili v Premier League. Tudi po zaslugi Martina Odegaarda.
Norvežan se je po selitvi iz Real Madrida v severni London januarja 2021 hitro prilagodil hitri Premier ligi in si hitro prislužil redno mesto pod vodstvom Mikela Artete. Arsenal je Realu pred skoraj letom dni nakazal 35 milijonov evrov,Poceni otroki Nogometni dresi kompleti da bi Odegaarda trajno vezal nanj.
Direktor sredine igriča ima e vedno podpisano pogodbo na stadionu Emirates do leta 2025. 24-letnikova zvestoba Arsenalu bi lahko bila zdaj na preizkunji. Po poročanju Daily Maila se za Odegaarda zanima Paris Saint-Germain.
Francoski serijski prvaki so po zaslugi katarskih lastnikov obdarjeni z ogromnimi finančnimi sredstvi in ​​bi zlahka zamenjali prestopno provizijo, ki bi bila veliko vija od tiste, ki jo je plačal Arsenal. Vendar tradicionalni angleki klub nima interesa prodati svojega kapetana.
Topničarji želijo ostati na poti do uspeha, https://www.nogometnidresiotroke.com/zato je treba ekipo okrepiti. Po poročanju Daily Maila bo v prihajajočem prestopnem obdobju za novince predviden proračun v viini skoraj 200 milijonov evrov.

Comments